Wordfeud

Spelletjes op mijn iPhone. Leuk, maar niet voor mij weggelegd. Totdat ik Wordfeud ontdekte. Recensiekoning schreef er over, One More Thing was lyrisch en mijn Twittervolgers speelden het tot ze een ons wogen. Kortom: Het proberen waard.

Nog maar vier dagen op de teller en ik moet nu al zeggen dat ik verkocht ben. Wat een tof spel. Maar wat is het nou eigenlijk. Scrabble. Niets meer, niets minder. Stop dat in een lekker uitziende app, trommel wat vrienden op om tegen te spelen en je hebt Wordfeud.

De tweede dag moest ik mijn iPhone plusminus zes keer opladen. Zoveel was ik met het spelletje in de weer. De verslaving is gelukkig afgenomen naar normale proporties. Dat wil zeggen: mijn tegenstanders gewoon laten wachten totdat ik echt tijd heb.

Voordelen van het spel? Makkelijk in gebruik en een Nederlands woordenboek. Al worden niet alle woorden herkend. Dit is niet eens het grootste nadeel. Dat is de ontzettend grote hoeveelheid reclame wat over je uit wordt gestort. Dat kun je verwachten van een gratis app. Ben je hier spuugzat van, dan kun je de reclames afkopen.

Mijn resultaten vallen heel erg tegen. Ondanks dat ik lange woorden met goede letters (lees: hoge letterwaarde) opleg, kan ik maar niet winnen. En dat is soms zeer frustrerend.

Wil je ook eens tegen mij spelen? Benodigdheden: Een iPhone of Androidtoestel met Wordfeud (logisch). Je kunt mij vinden met gebruikersnaam olafdb. Hopelijk win ik dan ook eens een spelletje.

2 thoughts on “Wordfeud

  1. Patrick Reply

    Ik geloof toch echt dat jij op dit moment van mij aan het winnen bent hoor :). Ben het eens met je artikel, dit is een erg gaaf spelletje en heb het zelf al aan een aantal mensen aangesmeerd om te spelen. Vooral het feit dat er geen tijdsdruk opzit maakt van dit spel een klein wondertje. Zei iemand angry birds? Bah. Wordfeud. DAT is pas een spel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *