Korte broeken-dag

Een korte broek. Geliefd en gehaat. Voorstanders vinden het de ultieme uiting van de lente en zomer. Tegenstanders haten de melkflessen die eruit steken. Toch heb ik afgelopen dinsdag de proef op de som genomen en haalde ik m’n korte broek uit de kast. Is het lenteseizoen officieel geopend?

JA! Van mij mag iedereen legaal de rokjes en korte broeken weer aan doen. Koud was het absoluut niet. Met een lekker zonnetje, en een strakblauwe lucht mocht je überhaupt niet klagen over het weer. Lekker weer betekent buiten zitten, en helemaal als je weinig te doen hebt.

Daarom heb ik de halve middag in het gras vliegtuigstrepen liggen te bekijken. Bruin ben ik niet echt geworden. Wel zijn er een paar kleine sproetjes verschenen. Ook niet verkeerd denk ik.

Oké, ik geef toe: ik heb een beetje gesmokkeld. ‘s Avonds heb ik een ‘normale’ lange broek aangedaan. Maar het grootste gedeelte van de dag heb ik in het ultieme zomersoutfit gelopen. Wat ik het liefste doe, als het weer het maar een beetje toelaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *