Turbo

De film waar iedereen wel een mening over heeft: “New Kids: Turbo”. Afgelopen week heb ik de film gezien. En ja, alle vooroordelen en clichés kloppen. Niet alleen over de film zelf, ook het publiek laat zich flink kennen. Ik heb nog nooit zo’n chaotisch schouwspel meegemaakt nadat de film afgelopen was. Popcorn over de grond, bierflesjes verspreid over de vloer…

Nou moet ik zeggen dat ik nooit echt van de New Kids hield. Af en toe zag ik wel eens een leuk filmpje op internet, maar een hele aflevering heb ik nooit gezien. De film was dus een compleet nieuwe ervaring voor mij.
Naast alle scheld- en schuttingwoorden die voorbij komen, was het plot de meest idiote die ik ooit heb gezien. Van de hak op de tak, de meest idiote dingen komen voorbij.

Het was een unieke ervaring voor mij, maar ik laat een eventuele nieuwe New Kids film aan mij voorbij gaan. Laat ik het zo zeggen, nog een film met asociale jongeren trek ik niet. Ik heb een fantastische avond gehad, maar aan de film heeft het niet gelegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *