Muzieklijst 2010

Eindejaarslijstjes, het is er weer de tijd voor. Zo vlak voor het nieuwe jaar zijn er genoeg lijstjes te vinden, over de meest verschillende onderwerpen. Muziek, films, programma’s, gerechten… Noem het maar op. Daarom doe ik ook een poging. Een top vijf van mijn meest beluisterde cd’s en mijn meest memorabele optredens.

Meest afgespeelde cd’s uit 2010

 1. Marina & The Diamonds – The Family Jewels
 2. Want Want – Mijn Meisje Vindt Me Leuk Zoals Ik Ben
 3. Vampire Weekend – Contra
 4. Two Door Cinema Club – Tourist History
 5. OK Go – Of the Blue Colour of the Sky

Op zes en zeven staan twee platen die ik jullie ook niet wil onthouden. Ook twee ontzettend leuke platen.

 • The National – High Violet
 • Jónsi – Go

Live acts gezien in 2010

 1. Jónsi – Lowlands
 2. Snow Patrol – Lowlands
 3. Bløf – De Oosterpoort
 4. Vampire Weekend – HMH
 5. Kees van Hondt – Lowlands

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *